161019BucurestiO persoana din Bucurestii Noi, pe 19 octombrie 2016, se intorcea acasa, a parcat masina si s-a dus la portbagaj sa scoata cumparaturile facute. In timp ce indrepta spre casa, in jurul orei 19:46, a observat o lumina rosiatica, apoi un disc luminos, care stationa pe cer. Imediat dupa aceea, nava s-a pus in miscare, schimbandu-si culoarea in rosu. In acelasi timp, a perceput „un turuit de motor pe care nu l-am auzit niciodata in viata mea”.

Martorul recunoaste, conform raportului sau, ca are miopie -10 la ochelari, asa ca este extrem de posibil sa nu fi vazut corect. Dar, asa cum spune, „Trecea un obiect imens prin fata ochilor mei... un soi de masinarie, in jurul careia se formase o lumina circulara, care se rotea... Ceea ce am vazut semana cu o farfurie zburatoare”. El nu exclude insa nici ipoteza sa fi fost doar un elicopter.

Martorul declara in continuare: „Dupa doua secunde de contact vizual, am scos telefonul si am facut poza. Nu mi-a trecut prin cap sa fac video. Nu stiu exact de ce nu se vede restul, dar daca va uitati atent, lumina este vazuta in partea stanga a farfuriei zburatoare, iar cealalta parte e acoperita de umbra.

Apoi, „in timp ce imi scriam postul initial, s-a mai auzit acelasi turuit puternic de motor. Aeronava s-a miscat din stanga pozei, aproape de mine, spre dreapta pozei departe de mine.”Joomla templates by a4joomla