Doamna S.C., din Suceava, in seara zilei Sfintei Cruci (14 sept. 2016), a vazut, in apropiere de manastirea Zamaca, ceva ce parea un OZN imens, impodobit cu lumini.

Asa cum a relatat
, in jur de ora 18:15, fiind in casa, in fata calculatorului, i-a venit brusc ideea de a iesi la padure, desi initial nu avusese nicio intentie de acest gen. Pe la ora 20:00, era singura langa padure. Deasupra unui nor rosu din fata ei, au aparut “multe lumini rotunde, de un alb cetos, care se invarteau”. Cercul luminos “era de marimea unui stadion”, sau poate chiar mult mai mare. S-a gandit ca poate sunt proiectii de la Cetatea de Scaun sau de la Iullius Mall, dar acestea erau vizibile din locul in care era si “era liniste si pace in directia lor”. A incercat sa filmeze, “dar era intuneric si pe telefon nu se vedea nimic (ecranul era complet negru) si chiar ma incurcasem in setari”. Fenomenul a durat “circa 20 de secunde, apoi, dupa un timp, a reaparut pt. cca 5 secunde”. “Apoi am plecat pentru ca era intuneric bezna si eram singura pe langa padure”.

Martora a completat:“ Mi-a fost greu sa accept ideea ca am vazut OZN-ul (multe zile s-a dat o adevarata batalie si parca o parte din mine vroia sa uite totul)”. “Am vazut-o foarte foarte clar si, cu toate astea, mintea mea cauta explicatii logice”. “Stiu foarte bine ce am vazut… s-ar putea dovedi ca nu mint daca as fi pusa la un detector de minciuni”. Ea adauga, ca un argument, ca toti membri ei de familie au studii superioare. Ea a avut impresia ca, in zilele urmatoare au avut loc si alte intamplari stranii si se intreba daca nu cumva i s-a transmis un mesaj.
Joomla templates by a4joomla