Asa cum rezulta dintr-un articol aparut in numarul din mai 2010 al publicatiei Mufon UFO Journal, Benjamin Robert Rich (1925-1995), supranumit parintele avioanelor „stealth”, fost director, intre 1975 si 1991, al firmei Lockheed Skunk Works, a admis, pe patul de moarte, ca a avut acces la dovezi ale prezentei extraterestre pe Pamant.

Skunk Works a fost o porecla oficiala a firmei Lockheed Martin, atunci cand efectua programe avansate, intre care faimoasele avioane militare U-2, SR-7 Blackbird, F-117 Nighthawk, F-22 Raptor, sau F-35 Lightning II. Ben Rich a participat la proiectarea acestora, ca si a altor avioane, multe dintre ele inca secrete. In articolul din Mufon UFO Journal, scris de Tom Keller, inginer aerospatial care a lucrat ca analist informatician pentru NASA Jet Propulsion Laboratory, reproduce o serie de declaratii ale lui Ben Rich, facute pe patul de moarte, privind realitatea vizitatorilor extraterestri coborati din OZN-uri si posibilitatea ca militarii americani sa calatoreasca printre stele. Citam mai jos dintre acestea.

„In Skunk Works eram un grup mic dar foarte unit, constand din circa cincizeci de vechi ingineri si proiectanti, si poate circa o suta de mecanici si muncitori.
Obiectivul nostru era sa construim serii mici de avioane foarte avansate, pentru misiuni ultrasecrete”.


 

„Noi posedam deja mijloacele necesare zborului interstelar, dar aceste tehnologii sunt inchise in proiecte negre. Ar fi o minune dumnezeiasca sa ajunga vreodata in folosul omenirii”. „Cu tehnologiile de care dispunem putem aduce pe ET la noi acasa. Nu ar fi necesara o viata de om pentru asta. In ecuatii exista o eroare si noi stim care este. Avem capacitatea de a zbura printre stele. Inainte de toate trebuie sa intelegeti ca nu vom ajunge la stele prin propulsie chimica. In al doilea rand, trebuie sa proiectam o noua tehnologie de propulsie. Ceea ce avem de facut este sa aratam unde a gresit Einstein”.

Intrebat cum functioneaza propulsia OZN, Rich a raspuns printr-o alta intrebare „dar perceptia extrasenzoriala cum functioneaza?”, explicand apoi ca explicatia sta in faptul ca toate punctele din timp si din spatiu sunt conectate intre ele.

Intr-un e-mail din 1999 ufologul William L. “Bill” McDonald afirma ca un alt inginer legendar de la Lockhead – John Andrews, bun prieten al lui Rich – i-a confirmat, in numeroase discutii, ca faimoasele vehicule militare fara pilot (UCAV) construite de aceasta companie, dar si alte avioane militare au folosit principii aproape „biomorfice” inspirate de nava extraterestra prabusita la Roswell. Ben Rich i-ar fi declarat lui Andrews, inainte de a muri de cancer, ca exista doua tipuri de OZN-uri „unele pe care le-am construit noi, altele pe care le-au construit EI”. Opinia lui Rich era initial ca marelui public nu trebuie sa i se dezvaluie adevarul despre OZN-uri si extraterestrii, deoarece oamenii simplii nu vor putea niciodata sa traiasca cu un astfel de adevar. Totusi in ultimele sale luni de viata a inceput sa se gandeasca „daca acel «consiliu international de administratie corporatist», care este preocupat de «subiect» nu reprezinta cumva o problema chiar mai mare pentru libertatea personala a cetatenilor decat prezenta vizitatorilor nepamanteni”. Aceste idei sunt cuprinse si in scrisori trimise inca din 1986 de Rich lui Andrews, scrisori care sunt
cunoscute si reproduse inclusiv pe internet.

Recent si Boyd Bushman cercetator de varf la firmele Lockheed Martin Skunk Works, Texas Instruments si Hughes Aircraft, unul dintre inventatorii rachetelor Stinger, a declarat „vizitatorii OZN extraterestrii sunt reali”.

Cu aceeasi ocazie, pentru a evidentia secretomania care inconjoara utilizarile militare ale fenomenului OZN, s-a mai reamintit un incident. In 1997 viceamiralul Thomas R. Wilson, care era seful informatiilor pentru statele majore reunite ale armatei (si a devenit ulterior directorul Agentiei pentru Informatii a Armatei SUA), a fost extrem de frustrat atunci cand i s-au furnizat numele de cod ale proiectelor legate de OZN-uri, a identificat responsabilii din corporatiile implicate, dar acestia i-au interzis accesul la proiecte, pe motiv ca accesul este permis doar celor ce „trebuie sa cunoasca neaparat informatiile respective”, ceea ce nu era cazul sau. Incidentul era cunoscut si a fost confirmat si de un ofiter al marinei militare, de mai multi ufologi, intre care Steven Greer, Richard Dolan, ca si de astronautul Edgar Mitchell, cel de al saselea om care a pus piciorul pe Luna.

Joomla templates by a4joomla