Mihai Raciu, 40 de ani, inginer in constructii, era, intr-una dintre zilele de inceput de septembrie 2015, la ora 15:00, la iesirea din parcul Herastrau spre Piata Presei, Bucuresti. Exact deasupra blocului „turn” din stanga, dintre cele doua care se afla in fata pavilionului Romexpo (deci spre vest-sud-vest), a vazut, cu ochiul liber, ceva argintiu stralucind in soare, avand forma si marimea unui „corp” de avion, ca o elipsa mai subtire alungita.
Era la o inaltime „medie” si se deplasa spre stanga. Dupa maxim 5-6 secunde a disparut brusc, pur simplu, complet. Cerul era absolut senin (albastru) fiind o zi insorita si calda. Pana atunci „obiectul” zburator se vazuse clar, stralucind in soare, de aceea a si ramas martorul mirat cand a oservat disparitia. El a asteptat cateva minute, sperand sa-l revada, dar nu a mai reaparut.

Nu s-a auzit niciun zgomot si nu a existat niciun alt efect special. Deoarece martorul crezuse initial ca ar putea fi un avion, nu s-a gandit sa faca vreo poza cu telefonul. Nu erau in preajma si alte persoane care sa fi urmarit evenimentul. Datorita timpului foarte scurt in care s-a petrecut evenimentul, nu ar fi putut nici arata altcuiva ce a vazut.
Joomla templates by a4joomla