150300poiana150400sigmir1In martie 2015 in Poiana (Botosani) si in aprilie 2015 in Sigmir (Bistrita Nasaud) au aparut cercuri inexplicabile in iarba. Alaturam doua fotografii.
Satul Poiana, din nord-estul Romaniei, este asezat intre dealuri impadurite, la 24 de kilometri de resedinta de judet, municipiul Botosani. Aici, la mijlocul lunii martie, 2015, intr-o noapte, la ora 02:30, un batran, Valuta Burlacu, fost locotenent comandor de aviatie, a vazut, doua lumini deasupra unei poieni. Una s-a departat, cealalta parca a aterizat, fara zgomot. A doua zi, Dan Padurariu, un satean mai tanar, s-a deplasat la locul acela si a gasit in iarba un cerc cu diametrul de sapte metri, din iarba de o culoare mult mai inchisa. De atunci satenii nu-si mai duc vitele la pascut acolo. Tot de atunci, au tot fost vazute tot felul de personaje ciudate care umbla prin sat si ii baga-n sperieti.... Localnicii credeau ca sunt extraterestrii deghizati, intrucat in acel sat izolat se cunosc toti si nu vin straini.


Pe 27 aprilie 2015, satenii din Sigmir (langa Bistrita) au spus ca au gasit, langa sat, trei cercuri, cu diametrul de 3-4 metri, formate din iarba proaspat crescuta, de un verde mai inchis decat in interiorul si in exteriorul cercurilor. Doua dintre cercuri erau lipite, iar al treilea era situat la nici doi metri de primele. Un localnic de 20 de ani spunea ca a mai observat astfel de cercuri si cu un an inainte, pe un alt deal, din apropiere.

Joomla templates by a4joomla