Corespondentul nostru Ioan Dorel Bizeu, ne comunica o aparitie OZN produsa in Sighetu Marmatiei, la data de 5 iunie 2015, intre orele 23:30 - 24:00.
Era pe strada cu vecinul sau A. V. și cu fiica D. a acestuia, în Sighetu-Marmatiei, cartierul Camara, între str. Muncitorilor și str. Progresului, aproximativ 25 de metri vest de strada Muncitorilor. Toţi trei au vazut pe cer, la o inaltime de 10-15 metri, un fenomen straniu. Erau doua cercuri concentrice compuse din lumini asezate neregulat, orizontal, cu diametrul de aproximativ 30 metri. Cercul din mijloc era compus din lumini mai mici ca dimensiune care se mișcau cu o viteză ceva mai mare, iar respectiv cercul mai mare era compus din lumini estimate că aveau aproximativ 50 cm care se secondau la interval de o secundă. Martorii au chemat si cativa vecini, ca și pe sotia corespondentului. Fenomenul era se repeta la aproximativ 100 de metri mai incolo. A incercat sa-l filmeze cu telefonul (8 mega pixeli) dar pe inregistrare nu se vede nimic.


A doua seara au așteptat ca fenomenul sa se repete, crezand ca a fost poate o proiectie laser dar nu au vazut decat, pe orele 23, o lumina care avea in jur alte lumini mai mici, la o inaltime de circa 3 km. Aparitia a parcurs cerul, de la un orizont la altul, in 2 minute și ceva. și acest aspect m-a intrigat. Sotia martorului ofera o explicatie mistica observatiilor, avand in vedere caracterul descris drept „angelic” al manifestarii.

Joomla templates by a4joomla