Scepticii privind presupusele conspiratii secrete OZN au jubilat cand au constatat ca in ciuda cantitatilor masive de documente facute publice prin Wikileaks, nu s-a gasit nici macar o singura aluzie la contacte ale guvernului Statelor Unite cu OZN-uri sau extraterestri, in ciuda unor legende care circula de zeci de ani in acest sens.

Cand in noiembrie 2010 au fost facute publice alte 250000 documente guvernamentale americane, mergand inapoi pana in 1960, Julian Assange a declarat ca Wikileaks este afectat de ceea ce el a descris drept „niste ciudati” care cautau o dovada care sa le confirme convingerile legate de OZN-uri. Ei au fost foarte nemultumiti de una dintre regulile Wikileaks, care prevedea sa fie acceptate doar documentele de buna credinta, nu si cele fabricate, ceea ce elimina falsurile evidente, privind cooperarea intre guvern si extraterestrii. Pana una-alta, multumita amatorilor
de OZN-uri, au fost facute cautari dupa cuvinte cheie precum „vizitatori” sau „ofiteri - extraterestrii”, fara vreun rezultat.


 

Joomla templates by a4joomla