0copertamarciucIn vara anului 2017, la editura Tracus Arte a apărut cartea „La hotarele posibilului”, consacrată fenomenului OZN. Ea a fost scrisă de Alecu Marciuc, unul dintre puţinii autori bine informaţi şi cu o activitate de câteva decenii în acest domeniu.
Realizator radio, Alecu Marciuc a fost purtător de cuvânt al Asociaţiei pentru Studiul Fenomenelor Aerospaţiale Neidentificate (ASFAN) şi printre cei cinci membri al primului său Comitet Director. Mai mulţi ani, Alecu Marciuc a fost principala sursă de informare a asociaţiei în privinţa fenomenului OZN din spaţiul fostei Uniuni Sovietice.
În cartea sa, cititorul va întâlni un mozaic de cazuri OZN faimoase din toată lumea, detalii puţin cunoscute din spatele culiselor, ca şi interviuri consistente cu personalităţi care au avut sau au ceva de spus în acest domeniu: Ion Hobana, Călin Turcu, Florin Gheorghiţă, Emil Străinu etc. Un aport aparte la substanţa cărţii îl aduc comentariile cosmonautului Dumitru Dorin Prunariu, inclusiv cele din mai 2017, de pe coperta din spate a cărţii. Cititorul român avizat va aprecia în mod deosebit cazurile din zona ex-sovietică, pe care Marciuc le cunoaşte foarte bine, majoritatea lor puţin difuzate la noi.
Joomla templates by a4joomla