Recomandam celor interesati doua carti despre fenomenul OZN, scrise in colaborare de Dan Farcas si Emil Strainu, amandoua aparute, in conditii excelente, la editura „Triumf”.

Prima, din 2014, intitulata „OZN Extraterestrii pregatesc invazia”, contine noutati, in primul rand din domeniul militar. Din continut: OZN-uri deasupra silozurilor nucleare. Noutati privind misterul Roswell, Aria 51, misteriosul grup MJ-12 etc., noutati din documentele militare OZN desecretizate recent in Marea Britanie, Franta, Rusia, Brazilia si alte tari. In carte a fost inclus si un capitol special cu file din dosarul OZN Romania.
Titlul ar fi trebuit sa fie insotit, probabil, de un semn al intrebarii.


coperta resized
A doua carte, cu titlul „OZN Rapirile extraterestre”, aparuta in 2015, este o trecere in revista, dintr-o multitudine de puncte de vedere, a fenomenului rapirilor OZN. Se comenteaza implicarea unor universitari, posibile experimente genetice, cazuri din toata lumea, inclusiv din Romania, rapiri fara intoarcere, conexiunea cu folclorul, samanii, religia, agroglifele etc., si se prezinta incercari de a gasi explicatii la ceea ce se petrece.

cope rapiri

Ambele titluri se mai pot comanda pe internet.


Joomla templates by a4joomla