Daca doriti sa raportati o observatie, sau doriti sa participati la activitatile noastre, contactati-ne la telefoanele: 0770942417, 0727783893, 0771661458, sau la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Vizitati-ne si pe FACEBOOK  * BLOGSPOT * REVISTA RUFOR (1979-86 și 1994-96) BIBLIOTECA ASFAN 
Link la circa 450 de articole OZN Conferinta OZN Romania din 10 mai 2014 • 
NOUTATI PE SITE: Carti noi despre fenomenul OZN

Mihai Raciu, 40 de ani, inginer in constructii, era, intr-una dintre zilele de inceput de septembrie 2015, la ora 15:00, la iesirea din parcul Herastrau spre Piata Presei, Bucuresti. Exact deasupra blocului „turn” din stanga, dintre cele doua care se afla in fata pavilionului Romexpo (deci spre vest-sud-vest), a vazut, cu ochiul liber, ceva argintiu stralucind in soare, avand forma si marimea unui „corp” de avion, ca o elipsa mai subtire alungita.
Era la o inaltime „medie” si se deplasa spre stanga. Dupa maxim 5-6 secunde a disparut brusc, pur simplu, complet. Cerul era absolut senin (albastru) fiind o zi insorita si calda. Pana atunci „obiectul” zburator se vazuse clar, stralucind in soare, de aceea a si ramas martorul mirat cand a oservat disparitia. El a asteptat cateva minute, sperand sa-l revada, dar nu a mai reaparut.

Nu s-a auzit niciun zgomot si nu a existat niciun alt efect special. Deoarece martorul crezuse initial ca ar putea fi un avion, nu s-a gandit sa faca vreo poza cu telefonul. Nu erau in preajma si alte persoane care sa fi urmarit evenimentul. Datorita timpului foarte scurt in care s-a petrecut evenimentul, nu ar fi putut nici arata altcuiva ce a vazut.
Joomla templates by a4joomla