Daca doriti sa raportati o observatie, sau doriti sa participati la activitatile noastre, contactati-ne la telefoanele: 0770942417, 0727783893, 0771661458, sau la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Vizitati-ne si pe FACEBOOK  * BLOGSPOT * REVISTA RUFOR (1979-86 și 1994-96) BIBLIOTECA ASFAN 
Link la circa 450 de articole OZN Conferinta OZN Romania din 10 mai 2014 • 
NOUTATI PE SITE: Carti noi despre fenomenul OZN

Recomandam celor interesati o noua carte despre fenomenul OZN, scrisa in colaborare de Dan Farcas si Emil Strainu.
cope rapiri

Cartea este o trecere in revista, din toate punctele de vedere, a fenomenului rapirilor OZN, implicarea unor universitari, posibile experimente genetice, cazuri din toata lumea, inclusiv din Romania, rapiri fara intoarcere, conexiunea cu folclorul, samanii, religia, agroglifele etc., dar si incercari de a gasi explicatii la ceea ce se petrece.
Ea se gaseste inca in librarii, dar tirajul este limitat si este putin probabil ca sa fie retiparit.
Se mai gasesc in librarii si ultimele exemplare din volumul:
coperta resized
Cartea contine noutati, in primul rand din domeniul militar. Din continut: OZN-uri deasupra silozurilor nucleare. Noutati privind misterul Roswell, Aria 51, misteriosul grup MJ-12 etc., noutati din documentele militare OZN desecretizate recent in Marea Britanie, Franta, Rusia, Brazilia si alte tari. In carte a fost inclus si un capitol special cu file din dosarul OZN Romania.
Titlul ar trebui insotit probabil de un semn al intrebarii.
Joomla templates by a4joomla