Daca doriti sa raportati o observatie, sau doriti sa participati la activitatile noastre, contactati-ne la telefoanele: 0770942417, 0727783893, 0771661458, sau la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Vizitati-ne si pe FACEBOOK  * BLOGSPOT * REVISTA RUFOR (1979-86 și 1994-96) BIBLIOTECA ASFAN 
Link la circa 450 de articole OZN Conferinta OZN Romania din 10 mai 2014 • 
NOUTATI PE SITE: Carti noi despre fenomenul OZN

A.P. din Orsova, Jud. Mehedinti, a observat in noaptea de 15 spre 16 iulie 2011 (vineri spre sambata) in intervalul 23:30 - 0:30 (mai exact in jurul orei 0) o lumina portocalie care a stationat deasupra dealului sarbesc pe malul celalalt al Dunarii.

Dupa cum scrie martorul, „initial am crezut ca este un incendiu de padure dar acea lumina nu se misca si nici nu era foarte mare. Dupa cateva minute, acea lumina a disparut incet, ca si cum s-ar fi stins. Dupa alte cateva minute, a reaparut, dar undeva mult mai jos, ca si cum s-ar fi ridicat din padure, si incet, incet s-a ridicat spre cer dar nu in linie dreapta ci usor curba pana a ajuns putin mai sus de luna (era luna plina sau aproape plina care era chiar deasupra acelui deal sarbesc), apoi a mers orizontal pe deasupra lunii si s-a stins aceasta lumina portocalie si a aparut un cerculet negru care a cazut pe pamant sau in Dunare. Eu nu l-am vazut unde a cazut dar unii din persoanele care mai erau cu mine au spus ca a cazut pe malul romanesc. M-am gandit ca aceasta lumina portocalie care era pe cer este ceva care a luat foc dar eu nu imi pot explica cum s-a ridicat acea lumina, fiindca nu avea o viteza deloc mare. S-a incercat filmarea cu un telefon mobil dar nu se vedea nimic, probabil fiindca telefonul nu era destul de bun. Sunt mai multe persoane in afara de mine care pot confirma ceea ce am vazut”.


 

Joomla templates by a4joomla