Daca doriti sa raportati o observatie, sau doriti sa participati la activitatile noastre, contactati-ne la telefoanele: 0770942417, 0727783893, 0771661458, sau la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Vizitati-ne si pe FACEBOOK  * BLOGSPOT * REVISTA RUFOR (1979-86 și 1994-96) BIBLIOTECA ASFAN 
Link la circa 450 de articole OZN Conferinta OZN Romania din 10 mai 2014 • 
NOUTATI PE SITE: Carti noi despre fenomenul OZN

Asa cum ne anunta corespondentul nostru din Satu Mare – Alexandru Cosma – pe data de 29 iunie 2011, in Satu Mare, in jurul orei 10 dimineata, pe strada Barbu Stefanescu Delavrancea mai multe de persoane care locuiesc si care muncesc in zona au observat pe cer un grup de obiecte zburatoare neidentificate.

Corespondentul nostru a stat de vorba cu cativa dintre martori. Grupurile de obiecte erau 3 la numar iar fiecare in parte avea o forma rotunda, compusa aparent din obiecte mai mici care straluceau din cand in cand foarte puternic. Conform declaratiei martorilor modul lor de deplasare era unul ciudat, miscandu-se brusc si in linii drepte. La un moment dat doua dintre cercuri au disparut si a mai ramas doar unul care si el in cele din urma s-a facut nevazut in acelasi mod misterios in care a aparut. Obiectele neidentificate au plutit deasupra orasului aproximativ o ora. Martorii declara ca este imposibil ca acestea sa fi fost pasari si ca nu au mai vazut asa ceva in viata lor. Martorii au anuntat si alte persoane care locuiesc in zona strazi Delavrancea care au observat si ele acelasi lucru pe cerul Satmarului. Lumina ozn-urilor era puternica si de culoare alb-galbuie iar obiectele se deplasau lent ca si cum ar pluti pe cer.


 

Joomla templates by a4joomla