Daca doriti sa raportati o observatie, sau doriti sa participati la activitatile noastre, contactati-ne la telefoanele: 0770942417, 0727783893, 0771661458, sau la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Vizitati-ne si pe FACEBOOK  * BLOGSPOT * REVISTA RUFOR (1979-86 și 1994-96) BIBLIOTECA ASFAN 
Link la circa 450 de articole OZN Conferinta OZN Romania din 10 mai 2014 • 
NOUTATI PE SITE: Carti noi despre fenomenul OZN

Pe 7 Iunie 2015, ora 1:30, un bucurestean a vazut, de pe terasa casei sale, din zona cartierului Rahova ( mai precis strada Muntii Carpati/Salaj), un obiect sferoid neregulat de culoare galbena, extrem de luminos si care era in ascensiune.
La un moment dat, si-a schimbat directia si a capatat brusc o forma triunghiulara. Apoi culoarea i s-a transformat din galben in alb ( mai precis 3 lumini albe stroboscopice din care una era intermitenta). Si-a continuat traiectoria spre vazduh indepartandu-se si devenind tot mai palid.


Martorul nu a reuşit să facă o fotografie sau o filmare. Lua in considerare doua ipoteze: fie un avion militar care a lansat in zbor ceva contramasuri sau ipoteza doi lumina galbena a Lunii a fost cumva refractata de fuzelajul avionului si mi-a dat mie ( ca observator) iluzia optica ca ca avea culoarea galbena. Oricum, era absolut convins că nu putea fi o lanterna chinezeasca. Lampioanele nu-si schimba brusc directia de zbor si nici nu se transforma in ceva cu luminozitate alba intermitenta.
Joomla templates by a4joomla