Daca doriti sa raportati o observatie, sau doriti sa participati la activitatile noastre, luati legatura cu noi prin telefon: 0774579986, sau la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Vizitati-ne si pe FACEBOOK  * BLOGSPOTBIBLIOTECA ASFAN * REVISTA RUFOR (1979-86 și 1994-96)
Link la circa 450 de articole OZN Conferinta OZN Romania din 10 mai 2014 • 
NOUTATI PE SITE: Carti noi despre fenomenul OZN, Conferinta OZN de la Florenta

0coperta OZN uri deasupra Ro2La inceputul lunii noiembrie 2017 a apărut, la editura "Lifestyle", parte a Grupului Editorial Trei, in colectia "Trebuie sa stii", coordonata de Constantin Dumitru-Palcus, cartea "OZN-uri deasupra Romaniei" de Dan D. Farcas. Ea este versiunea romaneasca, realizata de autor, a originalului in limba engleza UFOs over Romania, aparuta in 2016, la Editura Flying Disk Press, din Anglia.
Cartea contine o selectie a celor mai importante cazuri OZN de pe teritoriul Romaniei, incepand cu semnalari din cronici si picturi bisericesti si pana in zilele noastre. S-a acordat o importanta egala diverselor tipuri asimilate acestui fenomen, incepand cu obiecte sau lumini care nu pot fi identificate, inclusiv fotografii sau filme, pana la cazuri militare, mai ales ale unor aviatori. Sunt expuse mai multe intalniri cu fiinte venite cu vehicule neidentificate, sau aparute de nicaieri. Sunt incluse posibile rapiri si foarte interesante cazuri "mixte" in care apar personaje folclorice, religioase sau aparent din alte lumi.
Cartea se gaseste in librariile mai importante, la distribuitori on-line sau poate fi comandata pe site-ul editurii.
Cartea a avut o lansare pe 6 decembrie, la ora 18.30 la libraria "Humanitas" de pe bd.Elisabeta din Bucuresti.


Cartea - destinata initial cititorilor anglofoni - este si o istorie a ufologiei romanesti, cu principalele persoane implicate, organizatii, reviste si carti. De asemenea in ultimul capitol se fac importante consideratii metodologice si se discuta o ipoteza privind posibilele explicatii ale fenomenului.
Versiunea englezeasca a obtinut numeroase aprecieri pozitive. Una dintre acestea este si cea a lui Nick Pope, şeful proiectului OZN al Ministerului Apararii din Regatul Unit (1991-1994): "O carte extraordinara, continand o multitudine de deatalii fascinante asupra unui mare numar de cazuri, de la observatii facute de piloti, pana la intalniri cu entitati extraterestre. Bogatia detaliilor o face valoroasa pentru oricine e interesat de acest domeniu".
Joomla templates by a4joomla