Daca doriti sa raportati o observatie, sau doriti sa participati la activitatile noastre, luati legatura cu noi prin telefon: 0774579986, sau la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Vizitati-ne si pe FACEBOOK  * BLOGSPOTBIBLIOTECA ASFAN * REVISTA RUFOR (1979-86 și 1994-96)
Link la circa 450 de articole OZN Conferinta OZN Romania din 10 mai 2014 • 
NOUTATI PE SITE: Carti noi despre fenomenul OZN, Conferinta OZN de la Florenta

0copertaenigma
In septembrie 2017, la editura "Scoala Ardeleana" din Cluj-Napoca a aparut cartea, 367 pagini, "Enigma lumilor paralele" de Dan D. Farcas. Cartea apartine de colectia "Noua Spiritualitate", coordonata de Prof Dr. Dumitru Constantin-Dulcan, care semneaza si prefata.


In prima parte sunt expuse cazuri de: perceptia extrasenzoriala, diagnostice si vindecari la distanta, Akasha, calatorii in timp, channeling, telepatie, hipnoza, telekinezie, radiestezie, calatorii extracorporale, starea din preajma mortii, reintrupari, legatura acestora cu fenomenul OZN, rapiri, vizite, conexiunea cu folclorul si personaje sfinte etc. Majoritatea cazurilor au fost examinate de autor in Romania. In partea a doua se discuta metodologia care se aplica in examinarea unor astfel de cazuri, limitele abordarii stiintifice, problema marturiei, posibile explicatii prin proprietati insuficient cunoscute ale realitatii, memoria materiei, inconstientul colectiv etc. Se discuta ipoteze de lucru precum: hipercivilizatii cosmice, Matrix, Divinitatea etc. A treia parte ridica intrebari precum: are oare omenirea un rost? Frumosul uma ca fundament al iubirii si binelui, ca si nevoia de puralism.
Cartea se gaseste in librariile mai importante sau se poate comanda de la editura.
Pe 25 noiembrie 2017, la ora 13.00, la targul Gaudeamus, in pavilionul central Romexpo, la standul editurii "Scoala Ardeleana" va avea loc o lansare oficiala a cartii.
Joomla templates by a4joomla