Daca doriti sa raportati o observatie, sau doriti sa participati la activitatile noastre, contactati-ne la telefoanele: 0770942417, 0727783893, 0771661458, sau la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Vizitati-ne si pe FACEBOOK  * BLOGSPOT * REVISTA RUFOR (1979-86 și 1994-96) BIBLIOTECA ASFAN 
Link la circa 450 de articole OZN Conferinta OZN Romania din 10 mai 2014 • 
NOUTATI PE SITE: Carti noi despre fenomenul OZN

UFOscopperta 
 În Anglia a apărut, în octombrie 2016, cartea UFOs over Romania (OZN-uri deasupra României), de Dan D. Farcaş, la Editura "Flying Disk Press", editor fiind ufologul veteran Philip Mantle. Cartea poate fi cumpărată deocamdată doar pe reţeaua Amazon.


Cartea, scrisă direct în limba Engleză, conţine o istorie a observaţiilor OZN în România, ca şi o istorie a ufologiei din România. S-au evocat cazuri investigate de Ion Hobana, Călin Turcu, Adrian Pătruţ etc, ca şi cazuri - multe inedite - investigate de autor. Cartea conţine observaţii vechi, începând din sec. XVI, obiecte şi lumini observate pe cer, ori ieşind din apă, observaţii făcute de aviatori militari, întâlniri de gradul III (prima în 1939), răpiri, dar şi conexiuni cu fenomene folclorice şi religioase. Sunt incluse circa 50 de ilustraţii.
Cartea a primit aprecieri favorabile din partea unor ufologi precum Nick Pope (UK), John Hanson (UK), Albert Rosales (USA), Irena Scott (USA), Brian Allan (UK), A.J.Gevaerd (Brazilia), Timo Koskenniemi (Finlanda) etc.
Apariţia cărţii a fost comentată în ziarul TheSun
Autorul a acordat un interviu, pe marginea cărţii, şi emisiunii TheMooreShow
Cartea a fost prezentată de autor şi la Conferinţa internaţională de ufologie de la Roma, noiembrie 2016, organizată de CUN Italia.
Joomla templates by a4joomla